خوندن این کتابها از نون شب برای بعضی ها واجب تره

 

 

 

در این لیست 7 کتاب بهتون معرفی میکنم خوندش برای همه افراد واجبه
 

  1. کتاب بیشعوری:


    خلاصه کتاب: 

    نویسنده با زبان طنز، واقعیت‌های ملموس زندگی را به صورت واقعی توصیف می‌کند. کرمنت معتقد است بی‌شعورها، افرادی نابغه و باهوش هستند که به بیماری مبتلا هستند. نابغه‌هایی خودخواه، مردم‌آزار و با اعتمادبه‌نفس کاذب که تصور می‌کنند فقط خودشان خوبند. این افراد با منفعت‌طلبی‌هایشان به خود و افراد جامعه ضرر می‌رسانند. خاویر کرمنت در این کتاب انواع بیشعورها را به پنج دسته‌ی کلی تقسیم می‌کند که هر کدام از آنها شامل چندین بخش دیگر می‌شوند و در هر بخش، ویژگی‌های این بیماری، انواعش و راه نجات را مورد بررسی قرار می‌دهد.

    نویسنده در ابتدا خودش را بیماری مبتلا معرفی می‌کند؛ بیماری که خودش را مداوا کرده است و در صدد آن است که مبتلایان به این بیماری را هم معرفی کند. به عقیده‌ی او اگر کسی قبول کند که بی‌شعور است تازه اول راه است و با استناد به متن کتاب، سخت‌ترین مرحله در درمان و ترک بی‌شعوری همان مرحله نخست آن یعنی پذیرفتن بی‌شعور بودن است.

     

  2. کتاب لطفا گوسفند نباشید:


    خلاصه کتاب:
    در مقدمهٔ این کتاب آمده است: «کتاب حاضر صرفاً نقل‌قولی است از زرتشت تا پیامبر، از سقراط تا آندره ژید، از شریعتی تا آنتونی رابینز به همت انتشارات ثامن به سرپرستی محمود نامنی و سعی شده تا دربارهٔ تمامیت زندگی، از تولد تا مرگ سخنی گفته شود». این کتاب در حوزهٔ روانشناسی عمومی قرار می‌گیرد و نویسنده با روایت داستان‌، حکایت‌ و نقل قول‌هایی به همراه تحلیل آنها، تلاش کرده تا راه خودشناسی را که مسیر راحتی هم نیست، برای کسانی که قصد طی کردن آن را دارند، هموار کند. همان‌طور که اشاره شد برای نگارش این اثر از منابع ایرانی و خارجی زیادی استفاده شده و همین جامعیت کتاب، مخاطب را از خواندن برخی آثار مشابه در این زمینه بی‌نیاز می‌کند. کتاب در چهار فصل تألیف شده که در ادامه به شرح هر کدام از فصل‌ها می‌پردازیم.

     

  3. کتاب لطفا انسان باشید:


    خلاصه کتاب:
    نویسندگان در مقدمه درباره‌ی «لطفا انسان باشید» آورده‌‌اند: «در این دلنوشته می‌خواهیم در مورد قلب تپنده‌ی زندگی و اساس و اصل هستی که مرکزیت زندگی ما را تشکیل می‌دهد صحبت کنیم. مساله بسیار بسیار مهمی که قرن‌هاست همه‌ی ما آن را فراموش کرده‌ایم و نمی‌دانیم که زندگی با آن نفس می‌کشد! درست مانند یک ماهی شده‌ایم که حضور آب را احساس نمی‌کند مگر آن لحظه که در ساحل افتد! و ما که حضور ارزشمند و حیاتی اکسیژن را در هر لحظه احساس نمی‌کنیم مگر آن زمان که به بهانه‌ی نبود اکسیژن، نفسمان به شمارش بیفتد! شاید حیرت کنید! چه چیزی آن قدر مهم است که ما از آن غافل بوده‌ایم؟ برایتان می‌گوییم: چیزی که زندگی ما با آن نفس می‌کشد و به حیات خود ادامه می‌دهد، نان و غذا و… هیچ کدام نیست! و درست مانند اکسیژن نادیدنی است! و آن چیزی نیست جز «حرمت!» شاید شنیدن نام آن نیز برایتان ناآشنا باشد و باور کنید که صحبت کردن درباره‌ی چیزی که با چشم سر نمی‌توان دید و باید آن را با چشم دل دید بسیار بسیار دشوار است. موضوعی بسیار ساده و در عین حال بسیار حیاتی و مهم که تاکنون در هیچ کتابی از آن یاد نشده اما همواره عوارض و رویکرد آن در زندگی انسان نمایان و آشکار می‌گردد.»

     

  4. کتاب والدین سمی:


    خلاصه کتاب:
    سامانه‌ی تربیتی والدین مجموعه‌ای از باورها و رفتارهای آن‌هاست. بر اساس این باورهاست که میزان آزادی کودکان و نحوه‌ی کنترل ان‌ها ذر خانواده تعیین می‌شود. این سامانه‌ی تربیتی با تاثیر از بافت فرهنگی خانواده از خانواده‌ای به خانواده‌ی دیگر تغییر می‌کند. سبک زندگی به بیان ساده، شیوه‌ی زندگی و بر اساس الگوهای رفتاری شامل جهان‌بینی، ارزش‌ها و عادات است. خانواده اولین محیطی است که می‌توان سبک زندگی را در میان اعضای آن مشاهده کرد و تعارض میان آن‌ها را تشخیص داد.

     

  5. کتاب تو کله خر هستی برو پیش پولدار می شوی:


    خلاصه کتاب:
    کتاب تو کله خر هستی برو پیش پولدار می شوی یکی از بهترین کتاب‌های رشد و توسعه فردی بوده که همیشه از سوی متخصصان این حوزه به مخاطبان معرفی شده است. نویسنده این کتاب بر این باور است که شرط اصلی ثروتمند شدن، خودشناسی است. در صورتی که خودمان را بشناسیم و بتوانیم روی توسعه شخصیت خود کار کنیم، مسلماً خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به اهداف خود دست پیدا می‌کنیم. جین سینسرو این کتاب را با تمرکز بر اراده نوشته و سعی می‌کند شهامت و جرئت رسیدن به اهداف را در دل مخاطب ایجاد کند. کتاب تو کله خر هستی برو پیش پولدار می شوی (You Are a Badass at Making Money) به شما کمک می‌کند که از شر افکار منفی و آزاردهنده خلاص شوید و بتوانید تمام ذهن و تمرکز خود را روی هدف خود بگذارید.